www.baj.no
" And fall asleep in the spiral arms
of the Milky way with you. "

+2007
+2006
+2005
+2004
+2003
+2002
+2001


+ Antall innlegg: 637
+ Antall kommentarer: 553

12-04-2007 / Skulle vært et monster
This is not what I signed up for, tenker jeg, og teller til ti før telefonen blir satt over til meg. Jeg vet det ikke hjelper å telle til ti, jeg utsetter bare det uungåelige, men behersker meg og ser oppgitt utover landskapet av papirer som på en eller annen måte burde gjennomgås, men som drukner i alt annet, før jeg høflig spør hvordan jeg kan hjelpe personen i andre enden.

Hadde jeg hatt et valg hadde jeg skrudd på ipoden, løpt til bussen og dratt rett til henne, kysset henne og overbevist henne om at sushi to dager på rad er det mest fornuftige man kan gjøre.

i was merely thinking / 0


14-03-2007 / A teenager in love
Forfengeligheten slo inn igjen, så jeg er kortklipt og mørkhåret, og føler meg midlertidig vel. Kanskje klar for feiring på lørdag.

Jeg har et bilde fra 15. april 2005 som på en måte representerer alt jeg trodde det var, og som representerer en naiv drøm om hvordan jeg trodde det skulle bli. Bildet er så enkelt og fint, men et bilde er ikke alltid nok til å skape de rikige ordene. Det er et sånt bilde jeg vil vise frem, og så faller bitene på plass, så forstår og innser man. Men i stedet er det bare et tegn på en usunn fornektelse av hva som er reelt.

Jeg ser misunnelig på de rundt meg som får sine andre sjanser. Noen fortjener det mye mindre enn meg, noen bryr seg kanskje ikke en gang. Men jeg blir sittende å tenke på hvem sin seng hun sover i nå, og hva hun savner når hun sier hun savner meg. Jeg tror jeg er såpass unødvendig i det livet, at det bare blir sagt fordi det er noe jeg kan trenge å høre, også stopper det der. Det blir vanskeligere og vanskeligere å tro noen som ikke klarer å si ting som det er, i alle fall når det er roten til alt det fæle.

Så setter jeg på min favorittsang for tiden. Det er The Hereafter med A Teenager In Love. Det er uforsvarlig sent, men ordene sitter så mye løsere og hun liker hvordan jeg ser ut, og hun ler og det får meg til å føle meg ønsket på den oppriktige måten, selv om det kanskje bare er lyst. Jeg kan leve med bare lyst.

Og i stedet for å si hvor bra de siste timene den gangen har vært, så setter jeg meg bak en vegg og forteller om alt det dumme jeg klarer å finne.

Men det er jeg som setter meg selv fast. Hvor skal man egentlig starte, og hvordan skal man egentlig være, når man ikke klarer å være seg selv rundt en person? Å være meg selv har alltid vært å være en kjæreste. Kjæresten. Jeg kan ikke noe annet.

"but you know all this will soon be gone,
so let’s let it end under a blanket on your stepmom’s lawn"

i was merely thinking / 0


02-03-2007 / True lies
Det verste er at det var akkurat som å komme hjem.

I hate myself for screwing this up


i was merely thinking / 0


22-02-2007 / I'm gonna DJ
Så det er slik det fungerer. Det er vel slik det alltid har fungert. Du utfyller en rolle, en hvilken som helst rolle, i hvilken som helst grad, og alt er normalt. Når den rollen så er utfylt, er du med ett fullstendig uinteressant. Faktisk så uinteressant at du ikke er verdt å prate med en gang. Men det er slik det fungerer, så det er egentlig bare å sette på en fin sang og tenke at det egentlig ikke betyr noe.

Selv har jeg gjort litt mer. Jeg har renset sluket i dusjen for ulumskheter (gross...), og jeg har fått influensa som har gjort en sofa og en dyne til mine beste venner. En rolle som aldri helt vil forsvinne. Bror kom på døra med hodepintabletter og mat, så får man se om noe av det finner veien til magesekken.

Dessuten har jeg sett The Pursuit of Happiness, og det burde flere.

i was merely thinking / 0


06-02-2007 / A hole in the ground
I, I'll be a hole in the ground
for you
to fall into.

And I, I'll be the cloudless sky
for you
to fly through

I am a hypocrite, I am a lover
I wear my scars well
I carry my soul in my hand

I, I'll be a hole in the ground
and I, I'll be the cloudless sky

i was merely thinking / 0